Referenties

5/5
Onze woning is van boven naar beneden glad gestuct, plafonds en muren. Daarna zijn de muren en het plafond beneden airless gespoten. Alles ziet er keurig uit. De mannen stoppen pas op het moment dat je 100% tevreden bent!

van Vliet

5/5
Aanpakstukadoor heeft bij ons de muren en plafonds (~135m2) op de begane grond gestucd en vervolgens airless gespoten. Het resultaat is zeer strak en wij zijn goed te spreken over het geleverde werk. De jongens zijn goed bereikbaar en gaan goed om met aanvullende wensen. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Mausinho

5/5
Het bedrijf heeft een aantal nieuwbouwmuren met vele gaatjes (gaatjesbeton) keurig glad gestuct, zeer mooi resultaat. Dit scheelt ons enorm veel werk. We zijn zeer tevreden.

w.de jong

5/5
Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf. Kwamen erg snel (dat wilden wij graag), leverden prima werk en werkten netjes. En alles voor een zeer goede prijs.

vakantiehuisaangolfbaan

5/5
ik ben zeer tevreden wat voor werk ze hebben verricht ze hebben mooi stucwerk gedaan en ze hebben de muren en plafond ook nog mooi gespoten ik ben zeer tevreden als ik weer wat zal hebben dan za ik ze weer vragen ik kan ze iederen aan raden.geplaatst door m landman op 20-02-2014

Martin

5/5
Ze hebben hun naam eer aan gedaan! Wij hadden een spoedklus. Om 8 uur gebeld, om 9 uur begonnen ze te werken. Het resultaat is prachtig!! Wat een service!!

Veronique

5/5
Fantastisch resultaat in onze woning in Schiedam. De jongens weten van aanpakken, en zijn hartstikke vriendelijk. Alles volgens afspraak, en voor een prima prijs. Zeer van harte aanbevolen.

Peter van der Lee

5/5
Deze man levert zeer fraai werk! Werkt secuur, alles wordt schoongemaakt, en een strak resultaat. Wij konden op heel korte termijn een afsp[raak maken. Zeker een aanrader!

Ingrid

5/5
Snell reactie, en ZEER goede kwaliteit! Ze werkenn echt heel netjes en precies! Binnenkort komen ze spuiten. Als het weer zo mooi wordt als het stucen dan komt het helemaal goed! Echt een aanrader!!

K. van Spaendonk

5/5
In mijn woning zijn verschillende plafonds en wanden gestuct door de aanpakstukadoor. Altijd volgens van te voren gemaakte afspraak. Er wordt netjes gewerk (en opgeruimd) en het eindresultaat is erg mooi. Een aanbeveling waard!

Peggy

5/5
Woning in utrecht laten stucen en netjes werk geleverd. Op en aanmerkingen op werk netjes naar behoren verbeterd. Prima jongens met een nette prijs kwaliteit verhouding

Maarten

5/5
Vorig jaar de hele woonkamer gestuct, ziet er zeer strak uit. Toogjes zijn perfect rond, de koof voor het gordijn is helemaal strak, en onze schouw ziet er nog steeds super uit. Er is schade opgetreden, maar dit is keurig verholpen door Hassan!!! Als er weer gestuft moet worden, weet ik wie ik moet bellen!!

SS

5/5
Snelle reactie,heel goed snel werk geleverd,goede prijs en zeer vriendelijke jongens.Zeker een aanrader!Wij zijn tevreden!! van der linden uit stein

Vd linden installatietechniek

5/5
Goed bereikbaar, snelle reactie, zeer vriendelijk en netjes!!!! Er werd zeer snel gereageerd op mijn aanvraag. Van te voren alles opgenomen en prijsafspraak gemaakt. Hout afgewerkt met gipsplaatsen anders kan er niet gestuct worden. Er wordt zeer netjes werk afgeleverd en je blijft niet met troep zitten. Alles wordt netjes schoongemaakt. Zeker aan te bevelen!!!

Kroon

5/5
Bij ons zijn de slaapkamers en woonkamer volledig gerenoveerd. In de woonkamer is er een open haard van megaformaat gesloopt en er zaten forse gaten in de muur.Na een dag hard werken zijn mijn wanden weer als nieuw en ziet er mooi strak uit.Ik kan deze mannen zeker aanbevelen! Fam C.Kluiters Woudenberg

Kluiters

5/5
Stucadoorsbedrijf Aanpak heeft ons hele huis gestucadoord – jaren 30 huis, waarbij alle wanden kaal waren gemaakt (en krom waren). Alles strak en glad gestucd, met mooie stucplinten op het plafond. Hassan en Gallid, dank voor het goede en snelle werk, het snel nakomen van afspraken en het opvolgen van commentaar en extra verzoeken.

Justin

5/5

Wij hebben goede ervaringen met de aanpakstukadoor. bij ons zijn in 1 dag tijd alle wanden van de woonkamer en hal gestuct waar voorheen lambrizering tegenaan zat (lees muur vol met gaten) en het ziet er super mooi uit! En dat voor een scherpe prijs! wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Johan en Karoline

5/5
Duidelijke afspraken, goed bereikbaar, vriendelijk, harde werkers, flexibel. Hassan en zijn mannen hebben in ons nieuwbouwhuis op de begane grond en de 1e etage prachtig glad stucwerk afgeleverd. Daarnaast hebben zij op zolder de nok netjes gewit. En dit alles tegen een zeer scherpe prijs. Dus zoekt u een vakkundige en betrouwbare stucadoor, dan bevelen wij de Aanpakstukadoors van harte aan!
5/5
zaterdag as gaat klus plaatsvinden. Contact tot zover positief verlopen

Josephina

5/5
De Aanpak Stucadoor zou ik zeker aanraden. Harde werkers en leveren heel mooi werk. Konden snel starten en laten het netjes allemaal weer achter. Bedankt

Nijboer

5/5
Hij is net klaar met het stucen van de muren in onze woonkamer. Zeer netjes gedaan, heel mooi. Ik zal hem zeker aanbevelen!
5/5
Zeer netjes werk afgeleverd. Hebben zonder probleem het weekend doorgewerkt om de klus op tijd af te krijgen. Complimenten voor jullie inzet… een echte aanrader met een prima prijs kwaliteit verhouding.

van Eijk

5/5
Hassan! Super werk geleverd. De stucadoors waren mooi op tijd en hebben aan een stuk door gewerkt. De zolder met allerlei schuine kanten en een dakkapel ziet er super strak uit. Top gedaan mannen!!

Rogier

5/5

De aanpak stukadoors weten echt van aanpakken. Met een heel team hebben ze ons hele huis super mooi en strak gemaakt binnen een week tijd. Bedankt mannen.

Lonneke

5/5
Hassan, je hebt samen met je team ons hele huis fantastisch gestuct! De eerste dag in 1 keer de zolder gedaan ik wist niet wat ik zag, GEWELDIG! Vaak terug gekomen omdat eerst het een moest worden gedaan alvorens we door konden met het volgende, je was altijd 24/7 bereikbaar en op zeer korte termijn beschikbaar en iedere keer netjes afgewerkt. Zelfs schade gemaakt door andere partij kosteloos gerepareerd! En nu is het tijd om te gaan genieten van ons prachtige huis, heel erg bedankt Hassan.

Madelene

5/5
Super super super! Ik sluit me volledig aan bij de rest. Ik had ze gebeld en na 2 dagen stonden ze al op de stoep. De jongens kwamen met z´n tweeën en hebben (door zijn werk op te knappen) beter werk geleverd dan de vorige stukadoor. Ze weten van aanpakken met een prima prijs. Ik raad AANPAK ook van harte aan.

Rams

5/5
Ik vond het lastig om zo maar een stucadoor van marktplaats te plukken, maar het is goed bevallen! Ze konden snel komen en hebben zeer strak gestuct en gewit! Echt aan te raden.
5/5
Aanpak stukadoors heeft bij ons de zolder helemaal glad gestuukt. Schitterend gedaan, vraag ze de volgende keer zeker weer. Ziet er top uit! vriendelijke groet, Michiel & Marieke

Michiel

5/5
Zondag gebeld, twee dagen later (dinsdag) hebben de stukadoors van Aanpak twee slaapkamers gestuct. Het ziet er netjes en professioneel uit. Telefonisch en email contact verliep goed en snel. Absoluut een aanrader!

Willeke

5/5
Wij hebben afgelopen weekend het hele huis laten stuken, zijn erg tevreden. Ze hebben in 2 dagen (6 mensen per dag) alles afgemaakt. Werken snel, goed en een goede prijs! Kortom, zeker een aanrader.

Renee

5/5
Zaterdag gebeld, maandagochtend op de stoep. Snel en vakkundig werk geleverd. Aanrader!

Marja

5/5
Vorige maand hebben ze onze twee slaapkamers en hal gestuct, het ziet er puntgaaf uit en is perfect afgewerkt, ze werken netjes en wij zijn er heel blij mee.

Tima

5/5
We zijn erg tevreden over dit stucadoorsbedrijf. De gemaakte afspraken werden prima en op tijd nagekomen. Het geleverde werk is netjes uitgevoerd. Ook de communicatie via mail en telefoon verliep snel en goed. Bedankt.
5/5
Nadat een andere stucadoor ons had laten zitten, in een lege huiskamer zonder verwarming en zonder meubels moesten wij snel op zoeken naar een ander. Donderdags gebeld, eind van de middag kwam er al iemand kijken en op zondag (!!) zijn ze al begonnen met 2 man. Maandag zijn ze met 3 man terug gekomen om het af te maken. Houden zich heel goed aan de afspraken en leveren super mooi werk. De huiskamer met veel hoeken is super strak en glad geworden! Dus zeker een aanrader deze jongens!!! JONGENS, NOGMAALS DANK DAT JULLIE ONS ZO SNEL EN GOED WILDE HELPEN!!! Rob en Carmen uit Houten

Huijser

5/5
Beste Hassan en Gallid, Jullie hebben het keurig gedaan. Hard gewerkt mijn lunchroom ziet er weer strak uit. Bedankt heren Paul S

Paul

5/5
goede heldere afspraken, duidelijke offerte op papier. Prima werk, Dhr heeft bij ons het onaanvaardbare werk van een andere stucadoor hersteld… over Aanpak zijn wij zeer tevreden! Fam Blankestijn

Blankestijn

5/5
Deze week is er 38M2 wand in de spachtelputz gezet. De wanden zien er strak en netjes uit. Jammer van de slechte afplak tape waardoor de afwerking van de plinten te wensen over laat. Verder zijn het harde werkers en komen de afspraken na volgens de offerte. Vloeren zijn netjes afgedekt en ook weer alles opgeruimd. Kortom een bedrijf wat ik wel kan aanbevelen.

Chris

5/5
Snel, strak, netjes, goede prijs-/kwaliteit verhouding. Ben erg blij met de keurige wanden.

Ellen

5/5
IK heb stucadoorsbedrijf Aanpak als zeer positief ervaren ,deze mensen komen hun afspraken netjes na even als het werk wat ze maken. ik raad bij deze dit bedrijf aan dat kun je van alle bedrijven niet zeggen Groetjes m.mollis.

mollis

5/5
Goede ervaren stucadoor. Weet waar over praat. Hij heeft bij ons het huis gestucadoord en gespoten en is ons goed bevallen,

Kari

5/5
ook wij hebben 2 jaar geleden, gebruik gemaakt van de services van bedrijf ´aanpak´. en wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk. bij de dag van vandaag zien onze muren eruit alsof het gisteren pas gedaan is. kortom wij raden bedrijf ´aanpak´ aan! en wij zullen hem zeker in de toekomst nog eens benaderen! veel succes verder en bedankt! dhr Badouch

Badouch

5/5
Een prima stukadoor waar wij over te spreken zijn, met name de duidelijke offerte. Erg vriendelijk en levert goed werk tegen een schappelijke prijs.

de Boer

5/5
Wij zijn jongsleden verhuist naar Houten en hebben ons huis helemaal gedaan. Hij heeft spachtelpoets op onze wanden gedaan. In de woonkamer en twee slaapkamers. Hij was erg profesioneel en netjes. Wij waren echt tevreden en het zag er echt mooi uit. Wat ook een mooie bijkomstigheid was is dat we ook een garantie hebben gekregen. Kortom wij zijn erg tevreden en zullen blijven bij dit bedrijf.

H.S