Raapwerk

De Aanpak Stukadoor is gespecialseerd in het aanbrengen en afwerken van raapwerk. Deze bezigheid behoort tot de routine van onze stucadoors. Raapwerk is de bezigheid van het vlak en strak maken van ruwe (gemetselde) plafonds en wanden. Dit gebeurt met behulp van een betrekkelijk dikke laag gipsmortel. Raapwerk levert een gladde ondergrond voor vrijwel alles: sierpleister (spachtelputz), verf, sausen, behangen, etc. De mate van gladheid is naar keuze. Ook een zeer gladde afwerking is mogelijk.

Een raapwerklaag is doorgaans 7 milimeter en 5 centimeter dik. Bij dunnere lagen wordt gesproken van pleisterwerk. De gipssoort waar De Aanpak Stukadoor mee werkt is van hoogwaardige kwaliteit en kent vochtregulerende en brandvertragende eigenschappen. Dit houdt in dat het in staat is om vocht op te nemen en vervolgens weer af te staan. Dat maakt dit hét ideale product voor vochtige ruimtes zoals bijv. badkamers en keukens. Doordat het raapwerk naadloos wordt aangebracht werkt dit brandvertragend.
Dit gebeurd op een strakke en kwalitatieve manier, en voor een schappelijke prijs. Onze ervaren stucadoors werken netjes en snel volgens schema. Na afloop leveren wij een fraai stuk werk en bovendien schone ruimte op. Bekijk hier onze referenties en neem hieronder vrijblijvend contact op.


© 2000 / 2020 ·  webdesign | webdevelopment