Wij bieden u diverse afwerk mogelijkheden

houten vloeren aanpakstukadoor parket leggen aanpakstukadoor aanpak stucadoor stukadoor spachtelputz goedkoop utrecht zeist aanpak stukadoor stukadoor sierpleisters goedkoop utrecht zeist

Sierpleisters

De sierpleister is een afwerking die garant staat voor een praktische afwerking en een solide structuur. Met onze traditionele sierpleister creëert u een eigentijdse was, stoot, kras- en slagvaste wandafwerking. Bij De Aanpak Stukadoor zijn de mogelijkheden groot. U kunt kiezen uit een variatie van verschillende keuzes: voor ieder wat wils. Van een traditionele grove structuurpleister tot een moderne fijne schuurpleister, spachtel- of designputz. Een dikte variërend van 0,5 tot 3,0 mm dik, in mat en zijdeglans en onze sierpleisters zijn in nagenoeg iedere kleur te realiseren. Zo zorgen wij ervoor dat uw traditionele sierpleister een bruikbare, eigentijdse en moderne wandafwerking wordt.

Spachtelputz

De meest gebruikte sierpleistersoort is Spachtelputz. Spachtelputz is bij De Aanpak Stukadoor verkrijgbaar in verschillende diktes variërend van 1,0 tot 3,0 mm. Deze methode is erg veelzijdig doordat het materiaal te mengen valt met verschillende soorten kleuren. Zo heeft u een keuze uit vele sferen, tegen een schappelijke prijs. Om u de 5-jarige garantie op het geleverde werk te kunnen garanderen gebruiken wij uitsluitend ons eigen materiaal wat van hoogwaardige kwaliteit is. Daarom brengen wij geen materialen aan die u zelf aanlevert.

stukadoor, zeist, utrecht, prijzen

© 2000 / 2020 ·  webdesign | webdevelopment