Onze diensten

Italiaans Stucwerk

De Aanpak Stukadoor heeft speciaal gediplomeerde stukadoors in dienst die gecertificeerd en gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van
Stucco Antico. Deze techniek van Italiaanse wandafwerking een stuctechniek die een levend en glanzend oppervlak oplevert.

Het Italiaans stucwerk wordt in twee lagen aangebracht. Dit decoratieve stucwerk staat bekend om zijn marmer effect. Wij bieden deze methode in verschillende kleuren en tonen aan. Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat u aangenaam verrassen door onze scherpe tarieven.

Schuurwerk

Een gestucte muur wordt nog mooier wanneer deze wordt voorzien van schuurwerk. Bij schuurwerk wordt de ondergrond voorzien van een dunne afwerkingslaag die vervolgens wordt bewerkt. De bewerking wordt afgewerkt als draaien met een schaduwwerking. Dit zorgt voor een warme en vrij chique uitstraling. De techniek heeft als voordeel dat het egaal wit opdroogt en niet meer gesausd hoeft te worden.

Het werk behoort tot het traditionele vakwerk van de stukadoor. Het vereist veel ervaring en kennis van materialen. Iets wat De Aanpak Stukadoor u maar al te graag aanbied. Niet geheel onbelangrijk: deze techniek (wanneer goed aangebracht) doet uw pand in waarde stijgen.

Sierpleisters & Spachtelputz

Sierpleisters
De sierpleister is een afwerking die garant staat voor een praktische afwerking en een solide structuur. Met onze traditionele sierpleister creëert u een eigentijdse was, stoot, kras- en slagvaste wandafwerking. Bij De Aanpak Stukadoor zijn de mogelijkheden groot. U kunt kiezen uit een variatie van verschillende keuzes: voor ieder wat wils. Van een traditionele grove structuurpleister tot een moderne fijne schuurpleister, spachtel- of designputz. Een dikte variërend van 0,5 tot 3,0 mm dik, in mat en zijdeglans en onze sierpleisters zijn in nagenoeg iedere kleur te realiseren. Zo zorgen wij ervoor dat uw traditionele sierpleister een bruikbare, eigentijdse en moderne wandafwerking wordt.

Spachtelputz
De meest gebruikte sierpleistersoort is Spachtelputz. Spachtelputz is bij De Aanpak Stukadoor verkrijgbaar in verschillende diktes variëren van 1,0 tot 3,0 mm. Deze methode is erg veelzijdig doordat het materiaal te mengen valt met verschillende soorten kleuren. Zo heeft u een keuze uit vele sferen, tegen een schappelijke prijs. Om u de 5-jarige garantie op het geleverde werk te kunnen garanderen gebruiken wij uitsluitend ons eigen materiaal wat van hoogwaardige kwaliteit is. Daarom brengen wij geen materialen aan die u zelf aanlevert.

Raapwerk

De Aanpak Stukadoor is gespecialiseerd in het aanbrengen en afwerken van raapwerk. Deze bezigheid behoort tot de routine van onze stukadoors. Raapwerk is de bezigheid van het vlak en strak maken van ruwe (gemetselde) plafonds en wanden. Dit gebeurt met behulp van een betrekkelijk dikke laag gipsmortel. Raapwerk levert een gladde ondergrond voor vrijwel alles: sierpleister (spachtelputz), verf, sausen, behangen, etc. De mate van gladheid is naar keuze. Ook een zeer gladde afwerking is mogelijk.

Een raapwerklaag is doorgaans 7 millimeter en 5 centimeter dik. Bij dunnere lagen wordt gesproken van pleisterwerk. De gipssoort waar De Aanpak Stukadoor mee werkt is van hoogwaardige kwaliteit en kent vochtregulerende en brandvertragende eigenschappen. Dit houdt in dat het in staat is om vocht op te nemen en vervolgens weer af te staan. Dat maakt dit het ideale product voor vochtige ruimtes zoals bijv. badkamers en keukens. Doordat het raapwerk naadloos wordt aangebracht werkt dit brandvertragend.
Dit gebeurd op een strakke en kwalitatieve manier, en voor een schappelijke prijs. Onze ervaren stukadoors werken netjes en snel volgens schema. Na afloop leveren wij een fraai stuk werk en bovendien schone ruimte op. Bekijk hier onze referenties en neem hieronder vrijblijvend contact op.

Parketleggen

Het leggen van traditioneel (massief) parket is een vak apart. Daarom kunt u het werk met een gerust hart door De Aanpak Stukadoor laten uitvoeren. Parket is er in verschillende soorten, maten & prijsklassen. Kiest u voor een mozekpatroon, een strokenpatroon of toch voor de populaire visgraat? Er wordt onderscheid gemaakt tussen massief parket, tweelaags parket en meerlaags parket.

Schilderwerk

Besparen doet u met De Aanpak Stukadoor. Wij hebben vele jaren ervaring, een groot klantenbestand en goede referenties. Binnen- en buitenshuis schilderwerk: daar zijn wij thuis in. Op ons kunt u bouwen, wij leveren kundig werk en overleggen duidelijk met u de voorwaarden. Tevens kunt u bij ons met een gerust hart en met een fikse besparing terecht voor seizoensgebonden en terugkerende (schilder)werkzaamheden. Omdat wij een NOA-erkend klusbedrijf zijn heeft u bij ons recht op 5-jaar afbouwgarantie.

Informeer nu vrijblijvend via ons contactformulier, of bel met 06 42 47 59 36. Wij informeren u graag over de mogelijkheden! Een goede staat van onderhoud werkt waarde verhogend en verlengt de levensduur van het pand. De Aanpak Stukadoor biedt u ook diensten van gevelreiniging en steigerwerk tot het vervangen van houtrot.

Buitenstucwerk

Is uw buiten stucwerk aan vervanging en/of reparatie toe? Dan helpen wij u graag tegen een scherp tarief! Zo kan buiten stucwerk een oude verweerde muur weer omtoveren tot een sterkere, beter isolerende en vooral mooiere muur.

Wij verzorgen voor vele particuliere klanten hun buitenstucwerk. Bij ons is er keuze uit verschillende soorten afwerkingen en stucwerk. Zo kunnen wij uw gehele gevel voorzien van buiten stucwerk, maar verschaffen wij ook kleine muren, in bijvoorbeeld uw tuin, van een mooie nieuwe laag. Alles kan mooi strak gemaakt worden. Zodra het stucwerk uitgehard en uitgedroogd is kan het worden voorzien van een kleur naar keuze. Informeer naar de vele verschillende soorten afwerkingen.

Tegelzetten, tegelleggen oftewel betegelen

De tegelzetters van AANPAK kunt u tegen een scherp tarief inhuren voor het betegelen van uw vloeren en wanden, maar ook voor het inrichten van een complete badkamer of een toiletrenovatie. Met jarenlange ervaring bent u bij ons aan het goede adres. Onze tegelaars zijn gediplomeerd en weten alles van wand- en vloertegels, maar ook over specie, voegen, lijmen en tegels snijden. Wij voorzien u van deskundig advies omtrent tegelkeuze, de voegkleur en tegelverdeling.

U heeft bij ons de mogelijkheid uw tegels zelf in te kopen, dan zorgen wij voor de overige materialen. Informeer nu vrijblijvend via ons contactformulier, of bel met 06 42 47 59 36. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Airless Spuitwerk

Ouderwets rollen is niet meer van deze tijd. Het zorgt vaak voor banen of strepen, is niet nauwkeurig, arbeidsintensief en ook nog een inefficient (en dus duur). De oplossing is een airless verfspuitsysteem. Dit systeem zorgt voor een regelmatige verfstructuur en een egale laagdikte.

Zeer belangrijk bij het spuiten met deze techniek is de ondergrond. Voor het airless-spuitwerk dient deze volledig vlak en strak te zijn: onregelmatigheden in de ondergrond zullen te allen tijde moeten worden weggewerkt. Na overleg kijken wij of de wanden en/of plafonds opnieuw moeten worden gestuct. (informeer naar de kortingsmogelijkheden!)

Het aanbrengen van latex met een airless spuit heeft vele praktische voordelen:

» Het opspuiten van latex geeft een gladder resultaat dan met de verfroller
» In alle denkbare kleuren (ook glimmend)
» Het “rollen” laat altijd een structuur na, bij opspuiten is dat niet het geval
» De latex is in elke gewenste kleur mogelijk
» Geeft een strakke en precieze afwerking
» Efficiënt: een hogere productiesnelheid
» Dubbelklik op de onderstaande filmpjes voor volledig beeld:

Airless spuiten heeft nog een ander groot voordeel: door de efficiente spuittechniek en een hoge productiesnelheid bent u goedkoper uit. Latexspuiten is een prima alternatief,  voor uw portemonnee. Wilt u meer weten? Neem contact op voor vrijblijvend advies op maat.